Serveis de disseny


Ignasi Paré design Ofereix serveis de disseny per a la creació de nous produtes que es desenvolupen des de la conceptualització i la creació, fins al desenvolupament tècnic i el control del prototip.
L'activitat es basa en el disseny de producte orientat als sectors del mobiliari, la il·luminació, l'equipament, i els complements de la llar.

A més ofereix serveis de disseny gràfic i d'interiors.

Gestió en disseny de producte

 

L'acció de disseny ha de tenir en compte els factors externs (mercat, competència, tendències, consumidor) i els factors interns (objectius, posicionament, recursos de producció i comercialització) per poder definir l'estratègia en el disseny i desenvolupament de nous productes.

Creació i innovació

 

La recerca de nous productes necessita mètodes racionals i intuïtius per conceptualitzar idees i emocions. La innovació o renovació està encaminada a guanyar competitivitat i donar valor afegit a través de la recerca de noves oportunitats. El projecte es defineix amb propostes de disseny presentades amb imatges virtuals o maquetes volumètriques.

Desenvolupament de producte

 

Per al desenvolupament del projecte, es defineixen tots els aspectes tècnics, s'escullen els millors processos productius, els materials i acabats, s'apliquen les normatives, se segueixen criteris de sostenibilitat  i finalment es controla la fabricació del prototip i la preindustrializació  del producte.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now